Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El diumenge, 29 de maig, torna la Copa Ràdio Vilafranca

El sorteig de la competició tindrà lloc el proper 23 de maig, a partir de 20:30h i es podrà seguir en directe, per Ràdio Vilafranca, al programa Esports 21

El passat dijous a la tarda, el Claustre dels Trinitaris de Vilafranca era l’escenari de l’acte de presentació de la Copa Ràdio Vilafranca 2022. Una competició mítica que torna després del parèntesi de la pandèmia i que va celebrar-se per primera vegada l’any 1986. Enguany la Copa tindrà el seu tret de sortida el diumenge 29 de maig i es disputaran partits cada dissabte fins el dia de la final, el 25 de juny.

A l’acte de presentació oficial també va tenir protagonisme el preuat trofeu pel qual lluitaran els 2 millors equips altpenedesencs de Tercera Catalana i els 8 millors altpenedesencs de la Quarta Catalana. Un trofeu que es renova edició rere edició i està dissenyat per l’artista visual Josep Massana.

Una competició que, evidentment, tindrà un seguiment extraordinari a través de Ràdio Vilafranca i Penedès TV, on es podrà seguir tota l’acció dels duels.

Per part de l’Ajuntament de Vilafranca va intervenir en l’acte la regidora d’esports, Anna Doblas, qui es congratulava per poder tornar a celebrar la veterana competició. “Esdeveniments com aquest ajuden recuperar poc a poc la normalitat”, apuntava Doblas.

Des de la conselleria d’esports del Consell Comarcal, Raul Casado, també es mostrava satisfet per la celebració d’una nova edició de la Copa, que enguany també celebra el 10è aniversari del trofeu de Josep Massana. Casado, natural de Sant Cugat Sesgarrigues, lamentava en to sarcàstic que enguany no podrà donar suport al seu equip, ja que el Sant Cugat ja no té opcions de disputar-la.

El proper dilluns, 23 de maig, a les 20:30h del vespre, tindrà lloc el sorteig de la fase prèvia de la copa. Una fase prèvia que es disputarà el 29 de maig, i el 4 i l’11 de juny, amb partits a les 17h i a les 19h, al camp de l’Espirall.

També a l’Espirall es disputaran les semifinals, del dia 18 de juny, a les 17 i a les 19h. El dissabte, 25 de juny, a les 18h serà torn per la final, al Camp Municipal de Vilafranca: allà esbrinarem el successor del Torrellenc, campió de la darrera edició, l’any 2019.

Ara mateix, els equips participants per part de la Tercera Catalana serien La Múnia i Riudebitlles (encara amb 6 i 5 jornades per disputar, respectivament), tot i que La Granada i Espirall encara podrien lluitar per ser el segon millor penedesenc. A la Quarta Catalana, amb només dues jornades per davant, tot decidit: els vuit equips participants seran Can Cartró, Martinenca, Gelida, Hortonenc, Molanta, Quintinenc, Sant Sadurní i Sant Pau.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: