Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Camerata Penedès ha actuat a l’Auditori de Vilafranca amb quatre cors femenins

L’orquestra resident de l’Auditori Municipal de Vilafranca, la cooperativa Camerata Penedès, ha presentat el Concerto for string orchestra de Bacevicz, una de les compositores poloneses més rellevants

La interpretació d’aquesta obra ha vingut seguida de la Suite Holdberg de Grieg, que barreja danses barroques amb sons nòrdics. I el concert finalitzava amb Il pianto della Madonna, del compositor Jordi Domènech. Per aquesta darrera peça, la Camerata Penedès comptava amb la col·laboració de quatre cors de dones, la coral de noies Nàiades, el Cor Xamusia, el cor Exaudio i la Coral Aglepta, dirigides per Oriol Castanyer.
Substituint Sara Bitlloch, que va ser baixa de darrera hora, el concertino director de l’orquestra en aquesta ocasió era Pedro Rodríguez, violinista del Vera Quartet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: