Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca aspira encara a disposar d’una facultat d’Infermeria el proper curs

La Generalitat va donar a conèixer les noves places de grau d’Infermeria i Vilafranca, de moment, no apareix al llistat.

El proper curs acadèmic el sistema universitari de Catalunya disposarà de 561 noves places d’accés al grau d’Infermeria, un 25% més de les actuals, de les quals 435, gairebé el 80% de l’increment total, seran a preu públic. Així ho van avançar ahir els consellers de Salut, Josep Maria Argimon, i la de Recerca i Universitats, Gemma Geis, en un acte celebrat aquesta tarda al Paranimf de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona. Vilafranca vol optar a l’oferta de places amb una seu de la facultat d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili. Inicialment la distribució de places no ha inclòs la proposta de la capital de l’Alt Penedès. Però l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha explicat a Penedès TV que no es pot donar per tancada l’oferta. Hi ha tràmits burocràtics pendents i cal esperar a l’obertura de les preinscricions. Així, doncs Vilafranca encara aspira disposar el curs vinent d’una facultat.
En el marc de la Vegueria Igualada disposarà de 40 places d’infermeria vinculades a la Universitat de Lleida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: