Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ramon Arnabat és el nou president de l’Institut d’Estudis Penedesencs

Arnabat es compromet a mantenir l’activitat de l’IEP i assentar els seus fonament econòmics, socials i culturals.

Diumenge es va celebrar l’Assemblea de l’Institut d’Estudis Penedesencs al castell de Sant Martí Sarroca en la qual es van aprovar els comptes del 2021 i el pressupost del 2022 i va servir perquè la Junta sortint s’acomiadés dels socis. La presidenta Dolors Garcia va agrair la confiança depositada en ella i la seva Junta al llarg dels darrers quatre anys, durant els quals han hagut de fer front a la crisi de la Covid-19 i a la reestructuració econòmica de l’entitat. L’Assemblea de l’IEP va escollir a continuació i per unanimitat dels presents la nova Junta de l’entitat encapçalada per Ramon Arnabat, com a president i formada per Josep Anton Herrera (vicepresident), M. Teresa Sadurní (Secretaria), Àngels Parés (Tresoreria) i Lluís Hill, Ariadna Rivas, Xavier Esteve, Aina Catasus i Ramon Marrugat (vocals). Ramon Arnabat va dirigir unes paraules als presents agraint la seva confiança i comprometent-se a mantenir l’activitat de l’IEP i assentar els seus fonament econòmics, socials i culturals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: