Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La facultat d’Infermeria de la URV a Vilafranca està pendent d’un tràmit burocràtic

L’alcalde, Pere Regull, s’ha mostrat avui molt optimista davant la possibilitat que el curs vinent Vilafranca pugui acollir una facultat d’Infermeria vinculada a la universitat tarragonina.

En el transcurs del programa Diàlegs amb l’alcalde Regull ha explicat que ha mantingut contactes amb la rectora de la universitat i amb la directora general d’Universitats de la Generalitat, i que l’escull final és un problema burocràtic. Falta un informe de Bombers i la seva tramitació pot tarda uns dies.
L’alcalde s’ha mostrat optimista i convençut que es podran superar els esculls finals, també perquè la proposta compta amb un ampli suport al territori.

La intenció és iniciar els dos primers cursos a la seu de l’Enològica i posar a disposició el tercer curs un espai a la nova ampliació prevista a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

Per garantir l’espai es vol afegir una clàusula al document assenyalant que en cas que les obres d’ampliació no estiguin acabades es podria cursar els estudis temporalment al Vendrell, on la Rovira i Virgili ja hi està impartint classes d’infermeria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: