Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen les obres que han de completar l’itinerari de vianants de Moja a Vilafranca

Es preveu que les obres finalitzin el 27 d’abril.

Aquest dilluns van començar les obres de substitució de la tanca metàl·lica al pont de la BV-2119, la carretera de Moja a Vilafranca. Es preveu que les obres finalitzin el 27 d’abril. Els treballs suposaran completar de manera efectiva l’itinerari de vianants de Moja a Vilafranca, que restava pendent d’aquest tram al pont de l’autopista. Mentre durin les obres està tallat el carril que va de Moja a Vilafranca però es compta amb un pas de trànsit alternatiu per a vehicles i també es manté el pas dels vianants pel pont. Del 14 al 18 d’abril, ambdós inclosos, no es treballarà a les obres per coincidència amb festius de Setmana Santa. Els treballs depenien de la Diputació i des del 2018 s’estava pendent de rebre l’autorització del Ministeri de Foment i reunir els requisits per a poder actuar sobre el pont que travessa l’autopista AP7.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: