Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Cinema familiar a la Zazie amb ‘La revolta dels contes’

Cinema familiar a la Zazie amb ‘La revolta dels contes’

Aquest diumenge hi ha cinema familiar a la Sala Zazie del Casal amb ‘La revolta dels contes’.

El Casal de Vilafranca obre un cop al mes la seva sala de cinema Zazie al públic general per oferir pel·lícules destinades als més petits de la família, totes elles amb la voluntat de treballar valors bàsics i essencials.

Aquest diumenge a les 11:30 es projectarà ‘La revolta dels contes’. El film, emmarcat en el projecte ‘Cinexic’ d’Òmnium Cultural, és una adaptació del llibre de Roald Dahl ‘Revolting Rhymes’ per part dels productors Jan Lachauer i Jakob Schuh. La pel·lícula recupera personatges i relats clàssics coneguts per tothom, per donar-los la volta i introduir-hi girs enginyosos, sorprenents i rabiosament actuals.

Aquesta activitat de cinema és dinamitzada i introduïda pel personatge d’En Calaf del Club Family del Casal i és gratuïta per a sòcies i socis del l’entiat. Les persones no associades en podran gaudir pagant una entrada de 5€, disponible a la pàgina web: www.teatrecasal.com o a l’entrada del cinema.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: