Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alt Penedès tanca el 2021 amb 41.666 llocs de treball, la millor xifra dels últims 13 anys

L’Alt Penedès ha tancat el 2021 amb la xifra de llocs de treball més elevada des del desembre del 2008 i un 2,9% més que l’any anterior.

Malgrat tot, ha estat un creixement lleugerament menys intens que al conjunt de Catalunya, on interanualment els llocs de treball han crescut un 4,2%. El teixit empresarial registra un creixement del 2,7% interanual, però encara manquen 194 empreses per assolir els nivells preCovid19, un -5,6%. Així s’extreu de l’Informe trimestral del teixit empresarial i mercat del treball a l’Alt Penedès elaborat pel Gabinet d’Estudis Econòmics de la Cambra de Barcelona, que inclou també informació sobre els afiliats i l’atur de la comarca durant el quart trimestre del 2021.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: