Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Festival Musicveu acull el Concert d’Any Nou amb Orthemis Orquestra

El proper concert serà aquest diumenge a les 19 h al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca amb el grup vocal Ol’Green.

Degut a la sisena onada de Covid-19, el Concert d’Any Nou que estava programat pel mes de gener en el marc del Festival Musicveu no es va poder celebrar en el seu moment. I finalment ha tingut lloc aquest diumenge a la Basílica de Santa Maria. Es tractava d’un concert de valsos i polques de Strauss que anava a càrrec d’Orthemis Orquestra. El proper concert serà aquest diumenge a les 19 h al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca amb el grup vocal Ol’Green. Aquest grup està format per vuit persones que es fusionen en una sola veu sobre l’escenari oferint un repertori variat i amb uns arranjaments de qualitat interpretats amb cura, amb la màxima de passar-ho bé i fer gaudir al públic. Van néixer el 2009 i el 2013 van ser finalistes del concurs musical de TV3 “Oh Happy Day!”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: