Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Bildi dissenya una imatge de Festa Major que convida a recuperar el somriure

Bildi dissenya una imatge de Festa Major que convida a recuperar el somriure

Des de l’estudi de disseny penedesenc apunten que volien centrar la seva proposta en les persones que volen gaudir de la festa.

Els administradors de la Festa Major de Vilafranca d’aquest 2022, Sandra Castaño, Raimon Escofet, Ernesto Ginebra, Mariona Gusi i Felip Ortega, han presentat aquest dimarts al vespre en un acte a Cal Figarot obert a tothom la imatge de la festa, dissenyada per l’estudi penedesenc Bildi.

La imatge és simple i divertida alhora, centrant-se en l’any que estem cursant, amb una proposta de joc amb el número 22 perquè tal com han explicat els dissenyadors, “aquest número té una simbologia especial perquè no només estem a l’any 2022 sinó que hi ha 22 balls de Festa Major, la Capta comença el dia 22, els goigs també i, a més, és un número amb una forta simbologia associada”.

Des de Bildi apunten que volien fugir “de la imatge més tradicional, amb fotografies de balls” i volien centrar la seva proposta en les persones que volen gaudir de la festa en el que es preveu que sigui l’any de sortida de la pandèmia de la Covid-19.

Agnès Simon i Martí Ferré van fundar l’any 2004 Bildi com a projecte empresarial. Simon i Ferré expliquen que van crear el seu projecte “per oferir solucions responsables socialment, econòmicament i mediambientalment” perquè creuen que un altre món és possible i el que volen és dissenyar-lo. Especialistes en els diferents reptes de disseny que se’ls hi plantegen, l’estudi ha guanyat més de 90 premis en 16 anys, tant d’àmbit nacional com internacional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: