Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Adif adjudica les obres de tractament del sistema d’electrificació a L’Arboç-Castellbisbal

Aquesta actuació serà finançada per la Unió Europea – NextGenerationEU.

Adif ha adjudicat les obres de tractament integral de la línia aèria de contacte al tram L’Arboç-Castellbisbal, a la línia d’amplada convencional Barcelona-Vilafranca-Sant Vicenç de Calders, per import de sis milions i mig d’euros. Aquesta actuació serà finançada per la Unió Europea – NextGenerationEU.

L’objectiu d’aquests treballs, que han estat adjudicats a Elecnor Serveis i Projectes, és dotar les instal·lacions de nous equipaments per augmentar la fiabilitat, la durabilitat i la disponibilitat d’aquestes instal·lacions, essencials per garantir la qualitat de l’explotació ferroviària.

En concret, les operacions es duran a terme a les estacions de L’Arboç, els Monjos, Vilafranca, la Granada, Sant Sadurní d’Anoia, Gelida, Martorell i Castellbisbal.

També s’actuarà als trajectes L’Arboç-Els Monjos, Els Monjos-Vilafranca del Penedès, Vilafranca del Penedès-La Granada, la Granada-Sant Sadurní d’Anoia, Sant Sadurní d’Anoia-Gelida i Gelida-Martorell. Aquests trajectes estan alimentats per les subestacions elèctriques de tracció dels Monjos, Sant Sadurní d’Anoia, Martorell i Castellbisbal.

L’actuació s’inclou al Pla de Rodalies i compta amb un termini d’execució estimat de 12 mesos.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: