Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xifres rècord de contagis a l’Alt Penedès

La Unitat de Notificació i Seguiment de la Covid assoleix xifres rècord d’activitat a l’Alt Penedès des de la seva creació.

En l’últim mes s’han contactat 35.000 pacients, s’han realitzat 56.000 visites i s’estan gestionant prop de 1.000 baixes laborals diàries a la Unitat de Notificació i Seguiment Covid de l’Atenció Primària Metropolitana Sud, en la que s’inclou la comarca de l’Alt Penedès. A l’Alt Penedès continuen creixent les visites en pacients amb Covid. De dilluns a dimecres d’aquesta setmana s’ha fet 4.130 visites. La xifra més elevada des de l’inici de la sisena onada. La Unitat va ser creada l’octubre de 2020, en la segona onada, amb l’objectiu de donar suport als CAP en la notificació i seguiment dels casos lleus de Covid. La doctora Carmen Ojeda és la coordinadora de la Unitat i apunta que actualment arriben casos més lleus gràcies a la vacunació.
Durant l’últim mes s’han fet 12 vegades més visites de les realitzades el mes d’octubre de 2021, just abans de l’inici de la sisena onada.
D’altra banda l’informe de seguiment de la pandèmia del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf constata una aturada en l’increment dels ingressos dels darrers. A l’Hospital de Vilafranca hi ha 23 ingressats, els mateixos que en l’informe del dilluns, i en els darrers quatre dies no s’ha lamentat cap víctima mortal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: