Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca es prepara per acollir un any més la Cavalcada de Reis amb alguns canvis

El lliurament de les claus de la vila i els parlaments de l’alcalde i els tres Reis d’Orient es faran a través de Penedès TV.

Demà 5 de gener a la tarda tindrà lloc, després d’un any en blanc, la Cavalcada de Reis. A un dia per l’arribada de Ses Majestat, el cap del Servei de Cultura ha confirmat que la cavalcada es farà però amb certs canvis com és la modificació del recorregut i l’absència de carmels.

Com ja es tradicional, el seguici sortirà a les 18h de l’Auditori Municipal, si bé enguany farà el seu recorregut per avingudes i carrers amples, on el públic pugui seguir la cavalcada mantenint certa distància amb la resta. Així, transcorrerà per l’av. Catalunya i els carrers Eugeni d’Ors, Pere el Gran i Noi Moliner. A partir d’aquí variarà el seu recorregut i travessarà l’av. Tarragona i seguirà pels carrers Tossa de Mar, Mestre Josep Recasens i Germanor. Seguirà de nou per l’av. Tarragona i la rambla Nostra Senyora. El seguici no girarà pel carrer Sant Joan ni tampoc cap a la plaça de la Vila, ja que, amb motiu de la situació sanitària, s’ha suspès la rebuda a l’Ajuntament i la sortida al balcó dels Reis per adreçar-se al públic assistent a la plaça. El recorregut continuarà per la rambla de Nostra Senyora i l’av. Barcelona i finalitzarà al Pont del Carril. També es podran observar canvis en les carrosses d’enguany.

Qui estarà present a la cavalcada també és el Patge Raimon que ha tingut molta feina aquests dies recollint les cartes dels nens i nenes de Vilafranca. El patge Raimon està acabant ja el seu recorregut per tots els barris de Vilafranca. Ahir va ser el torn del barri del Poblenou on, a la seu de l’associació de veïns, un elevat número d’infants van desfilar durant tota la tarda entregant les seves cartes. En el cas del Poblenou, aquest any estan especialment satisfets per la tornada del patge Raimon al barri. Aquest fet també ha provocat un major interès per part dels veïns del sector.

Tot i els canvis, el lliurament de les claus i els parlaments es faran però d’una manera diferent a l’habitual. L’acte de lliurament de les claus de la Vila als Reis i els discursos de l’alcalde Pere Regull i dels tres Reis d’Orient es podran seguir el mateix dia a partir de les 20.30h per Penedès TV.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: