Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

No es descarta que es pugui recuperar el projecte artístic de Miquel Barceló a Olèrdola

L’any 2012 va transcendir que l’artista mallorquí Miquel Barceló volia fer a a l’església de Sant Miquel d’Olèrdola un projecte molt ambiciós.

En el transcurs del programa l’Entrevista de Penedès TV, la conservadora del Museu d’Arqueologia de Catalunya a la seva seu d’Olèrdola, Núria Molist, ha parlat d’un projecte que ara està en un calaix, però que no descarta que es pugui recuperar. L’any 2012 va transcendir que l’artista mallorquí Miquel Barceló volia fer a a l’església de Sant Miquel d’Olèrdola un projecte molt ambiciós i impregnat de l’esperit del mural ceràmic que va crear a la Seu de Palma. Des del 1998 Barceló ha visitat diverses vegades l’església que es troba dins del recinte del museu, i l’any 2010 es va completar la restauració del monument amb l’objectiu d’iniciar el projecte. El 2015 havia d’iniciar-se l’obra de Barceló però finalment no va començar per problemes econòmics.
Núria Molist assenyala que no està descartat i considera que seria un element de patrimoni artístic molt important pel conjunt del Penedès.
El projecte està plantejat, però des de fa molts anys cal trobar el desllorigador per finançar-lo.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: