Diumenge, 3 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El MAC Olèrdola limita l’horari d’accés a l’aparcament públic per frenar el vandalisme

El MAC Olèrdola disposa de dos estacionaments públics, un per a vehicles de dues i quatre rodes i un per a autocars.

A partir d’aquest mes d’octubre, es limita l’accés a l’aparcament públic destinat a vehicles de dues i quatre rodes. El Museu explica que aquesta acció ve motivada pels continus atacs de vandalisme i especialment l’ús inadequat de l’espai, els quals generen un gran volum de brutícia i deixalles.

Des del Museu s’informa que es podrà seguir accedint a peu o amb bicicleta a l’aparcament superior i d’aquí als camins de l’entorn, des del mateix aparcament inferior. El MAC espera que aquesta mesura contribueixi a una millor preservació de l’espai patrimonial, tant natural (Parc d’Olèrdola) com cultural (MAC-Olèrdola). Per aquells esdeveniments i/o actes programats amb horaris fora de l’habitual, el pàrquing restarà obert fins la finalització de l’acte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: