Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca suma la tercera derrota consecutiva al caure a casa contra el Castelldefels (0-1)

Un gol d’Orellana als 10 minuts de joc va assegurar els tres punts pel Castelldefels. El Vilafranca no tornarà a jugar fins el proper dimecres, 2 de febrer, recuperant el duel contra el Vilassar

El FC Vilafranca segueix sense carburar en aquest inici d’any. Dissabte, l’equip va sumar una nova derrota, en aquest cas, per 0-1 contra el Castelldefels. L’equip dels Canyars va tenir suficient amb un solitari gol de Francisco Orellana als 10 minuts de joc per empotar-se els tres punts en la visita al Municipal.

El partit va començar amb molta acció des del primers instants de joc, i un Vilafranca amb la necessitat de demostrar una millor versió.

Als 3 minuts de joc, primera ocasió pel Castelldefels, amb el remat de Sergi Moreno, que va marxar alt. Poc després Collado va disposar de la primera pel Vilafranca i es va quedar ben a prop d’obrir la llauna pels locals.

Però al minut 10, va arribar el primer i únic gol del partit. Francisco Orellana batia per baix Toni Casamayor, després de rebre una passada a l’espai a tocar de l’àrea petita. Després d’aquest dur revès, el Vilafranca va disposar d’alguna altra ocasió per poder equilibrar la balança. La més clara, aquesta de Pol Via, però el xut va sortir fluix, a les mans del porter.

A la segona meitat, poca història. David Romo, va tenir la més clara dels segons 45 minuts. I a l’afegit, Toni Casamayor va salvar el 0-2, intervenint magistralment en un clar 1 contra 1. Amb aquesta derrota, el Vilafranca es queda 8è, a 3 punts del Peralada, últim equip de la zona de playoff, i a 10 del líder Olot.

Aquest cap de setmana, jornada de descans pel degà, que no tornarà a jugar fins dimecres 2 de febrer, recuperant el partit ajornat davant el Vilassar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: