Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continua creixent el nombre d’ingressats als hospitals de l’Alt Penedès i Garraf

Malauradament també s’ha de lamentar dues víctimes mortals més en una setmana.

Aquest dilluns s’ha fet públic per part del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf l’habitual informe de seguiment de la pandèmia. L’anterior informe correspon al dimecres de la setmana passada. Així en cinc dies s’ha registrat un notable increment de malats per Covid ingressats als centres sanitaris de les dues comarques. A Vilafranca l’hospital ha passat dels 16 ingressats el dimecres als 23 d’aquest dilluns, amb un augment de set persones. Als centres del Garraf s’ha passat dels 37 ingressats als 48 amb un increment d’11 malalts més. Respecte a les víctimes mortals al Garraf s’afegeixen dos casos en els darrers dies, arribant als 209 morts des de l’inici de la pandèmia, mentre que a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès no s’han lamentat més víctimes en la darrera setmana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: