Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest any sí que s’ha pogut viure la Cavalcada de Reis a Vilafranca

Els Reis d’Orient han enviat missatges positius als nens i nenes i les seves famílies en aquests temps tan complicats,

Aquest any la Cavalcada de Reis ha sigut diferent al que estem acostumats, amb un canvi de recorregut i carrers més amples. Tampoc ha arribat a la plaça de la Vila ni s’ha fet l’acte de discursos des del balcó de l’Ajuntament per evitar aglomeracions. Tot i no fer-se com és habitual, l’alcalde Pere Regull ha rebut a Ses Majestats i els ha lliurat la clau de la Vila a l’interior del seu despatx i tot plegat ho hem pogut veure a través de Penedès TV. L’alcalde ha demanat a Melcior, Gaspar i Baltasar que siguin benèvols amb els més petits tenint en compte els dos anys complicats que hem viscut.

Els tres Reis d’Orient han volgut adreçar un missatge als vilafranquins i vilafranquines, i sobretot als infants. Melcior ha recordat als més petits que no han de demanar tants regals a les seves cartes.

Per la seva banda, Gaspar recordava el fet que l’any passat no van poder saludar als nens i nenes i que aquest any han fet una avaluació de comportaments i ha resultat molt positiva.

Per últim, Baltasar ha demanat a les famílies que recordin deixar alguna cosa per menjar aquesta nit i que marxin a dormir aviat.

L’alcalde Pere Regull, acompanyat del regidor de Cultura Ricard Rafecas, ha fet entrega de les claus de la ciutat als Reis Mags d’Orient perquè puguin accedir a totes les cases aquesta nit i deixar els regals per tota la família.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: