Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca és un dels municipis on el govern vol aplicar el confinament nocturn

El toc de queda d’1 a 6 de la matinada, que va anunciar el govern i que entraria en vigor la matinada de dijous a divendres si el TSJC ho avala, s’aplicarà als municipis de més de 10.000 habitants amb una incidència superior a 250 casos per 100.000 habitants els últims 7 dies.

El toc de queda d’1 a 6 de la matinada, que va anunciar el govern i que entraria en vigor la matinada de dijous a divendres si el TSJC ho avala, s’aplicarà als municipis de més de 10.000 habitants amb una incidència superior a 250 casos per 100.000 habitants els últims 7 dies. Un d’aquests és Vilafranca, on hi ha 628 casos per cada 100.000 habitants en els últims set dies.

D’altra banda, el Departament de Salut ha rectificat i ha anunciat que les persones amb pauta completa que siguin contactes estrets d’un positiu no hauran de fer finalment quarantena. D’altra banda, aquesta tarda també s’ha anunciat que la mascareta tornarà a ser obligatòria a l’exterior.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: