Dilluns, 22 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Entra en vigor el toc de queda nocturn i la limitació de les reunions a 10 persones

A l’Alt Penedès, Vilafranca i Sant Sadurní d’Anoia són els dos municipis on s’ha començat a aplicar el toc de queda d’1 a 6 de la matinada.

A l’Alt Penedès, Vilafranca i Sant Sadurní d’Anoia són els dos municipis on s’ha començat a aplicar el toc de queda d’1 a 6 de la matinada des d’aquesta passada mitjanit. El toc de queda té les seves conseqüències sobre algunes activitats tradicionals: per exemple, a Vilafranca s’avança mitja hora la missa del gall a la basílica de Santa Maria, de manera que començarà a les 23.30h.

Pel que fa a la resta de restriccions, és vigent la limitació de deu persones en les trobades i reunions, una mesura que condiciona les celebracions de Nadal i Sant Esteve.

Altres restriccions que han entrat en vigor són el tancament de l’oci nocturn i la recuperació de les limitacions d’aforament, del 50% als interiors de bars i restaurants i del 70% en teatres, cinemes i altres activitats culturals, comerços, gimnasos i competicions esportives.

El que finalment s’ha descartat és que els contactes estrets de persones que hagin donat positiu per Covid-19 hagin de fer la quarantena.

La mascareta en exteriors també és obligatòria a tot l’estat des d’aquest 24 de desembre per frenar l’òmicron. Hi ha algunes excepcions: no cal dur-la si es fa esport o s’està en un espai natural, com la platja o la muntanya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: