Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ton Amat és el nou alcalde de Sant Sadurní

Amat pren el relleu de Josep Maria Ribas fruit del pacte de govern entre ERC i Junts per Sant Sadurní.

Des d’aquest dissabte 18 de desembre Ton Amat (Junts per Catalunya) és el nou alcalde de Sant Sadurní d’Anoia pel que resta de mandat, prenent el relleu de Josep Maria Ribas, fruit del pacte de govern entre ERC i Junts per Sant Sadurní.

El ple extraordinari de presa de possessió del càrrec ha començat a les 12h amb la lectura per part de la Secretària municipal de la normativa referent a l’acte i la constitució d’una mesa d’edat formada per Josep Maria Ribas i Marta Castellví, regidors de major i menor edat del consistori.
Posteriorment, regidors i regidores han votat telemàticament, mitjançant votació secreta, atès que la regidora Laura Salvador no ha pogut assistir al ple per motius de salut.

Ton Amat, portaveu de Junts per Catalunya ha obtingut nou vots; Pedro Campos, del PSC, 4 vots; Arantxa Fernández de la Cup 2 vots; Arantxa Molina, de Sant Sadurní en Comú un vot; i un vot també ha obtingut Carles Jiménez, portaveu del PP.

En ser escollit alcalde per majoria absoluta, Ton Amat ha pres la vara de comandament i ha promès el càrrec per imperatiu legal.

El ple ha comptat amb la presència de diverses autoritats: diputats, president del Consell Comarcal, companys i companyes de partit, a banda d’autoritats comarcals, familiars i amics del nou alcalde.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: