Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les restriccions han tornat a alterar les celebracions familiars d’aquest Nadal

Menys persones a taula, test d’antígens en alguns casos, i la mirada posada en un cap d’any que també patirà aquestes restriccions han centrat les celebracions familiars d’aquest Nadal.

Aquest Nadal ha tornat a ser diferent a l’habitual, però potser no tant diferent al de l’any passat. Trobades amb grups reduïts, aplicant les mesures habituals de mascareta, rentat de mans i en força casos havent-se fet el test d’antígens per mirar de tenir un punt més de tranquil·litat a l’hora de reunir-se amb familiars o amics.

L’època de Nadal acostuma a ser de retrobaments i reunions al voltant d’una taula per dinar o sopar. Enguany les trobades s’han mantingut però en un nombre més reduït del que potser era habitual. Ja sigui per precaució o per el fet que algun dels convidats estava confinat, la majoria de taules han comptat amb menys persones que altres anys.

El Pere ens explicava que han tingut uns anglesos convidats , però que tot i així no eren més de 8 a taula.

També l’Empar i la Montse explicaven que han passat un Nadal diferents, mirant de trobar-se amb la família amb totes les precaucions possibles.

En el cas del Josep, han mirat de mantenir els grups bombolles, i han tornat a aprofitar la tecnologia per trobar-se amb altres familiars.

En definitiva ha estat en general un Nadal més tranquil que altres anys, tot i que com comenta el Pablo tornava a haver-hi ambient als carrers. Però les trobades familiars han estat més limitades.

La propera celebració és ja la de la nit de Cap d’Any, que es continua veient afectada per aquestes restriccions, i sobre tot en aquest cas per el toc de queda, que impossibilita per exemple els balls i celebracions posteriors a l’entrada d’any.

Aquestes festes han tornat a veure’s afectades per aquestes restriccions, i tothom espera que d’aquí a un any, a finals de 2022 la situació estigui ja controlada i es puguin celebrar com era habitual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: