Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 2ª Fira de Vins Rebels no ha tingut l’assistència desitjada per part dels organitzadors

Aquest dilluns al vespre finalitzava la segona edició de la fira dedicada a promocionar els vins d’elaboració natural.

La primera es va realitzar a l’estiu al parc de l’1 d’Octubre i en aquesta ocasió s’ha dut a terme dins del pavelló firal de Vilafranca. Un dels promotors del certamen, Ton Rimbau, destaca que aquest ha estat un emplaçament millor.

A la fira hi participaven més de 50 cellers. Molts d’ells petits productors, com és el cas del Celler MontPicolis de Vilafranca que veu la trobada com una oportunitat per donar-se a conèixer.

D’altres cellers amb més experiència, com pot ser el cas de Burgos Porta del Priorat han trobat a faltar públic en aquesta segona edició de la fira.

Segons dades de l’organització el dissabte va ser un dia fluix amb unes 150 visites, diumenge es va duplicar aquesta xifra i el dilluns estava dedicat a professionals de la restauració i del sector. Un dels responsables de la organització, Xavier Vallès, lamenta la manca d’interès per els vins naturals.

Els promotors de la fira ara es troben enfeinats amb la preparació de la següent proposta. Un tren-fira que ha de viatjar des del Penedès fins a Rússia. De moment ja tenen confirma el tren.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: