Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Es convoca vaga a Affinity Petcare «en defensa del poder adquisitiu de la plantilla»

Es convoca vaga a Affinity Petcare «en defensa del poder adquisitiu de la plantilla»

Segons un comunicat de Comissions Obreres, la direcció ha rebutjat la proposta d’increments salarials plantejada pel comitè d’empresa.

La plantilla d’Affinity Petcare, ubicada a Santa Margarida i els Monjos, ha decidit «plantar-se davant l’empresa» per exigir una «política salarial digna que garanteixi el poder adquisitiu de les persones que hi treballen». Segons un comunicat de Comissions Obreres, la direcció ha rebutjat la proposta d’increments salarials plantejada pel comitè d’empresa i, per aquest motiu, s’ha convocat vaga el dia 29 de desembre. En cas que l’empresa no «rectifiqui» es convocaria una nova jornada de vaga pel proper 12 de gener.

El comitè d’empresa denuncia que l’empresa aplica «individualment i de forma unilateral» les millores salarials que, en el decurs dels darrers anys, «s’han anat minimitzant i absorbint amb els plus de qualitat, malgrat els elevats beneficis econòmics que ha tingut l’empresa». Una situació que ha provocat que els treballadors i treballadores hagin perdut poder adquisitiu en els darrers anys.
Davant d’aquest escenari, el comitè d’empresa exigeix un acord de millora salarial que sigui d’aplicació a tota la plantilla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: