Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El TSJC avala el toc de queda i la limitació de les reunions a 10 persones

A l’Alt Penedès, Vilafranca i Sant Sadurní d’Anoia són els dos municipis on hi haurà toc de queda a partir d’aquesta mitjanit.

A l’Alt Penedès, Vilafranca i Sant Sadurní d’Anoia són els dos municipis on hi haurà toc de queda a partir d’aquesta mitjanit; una mesura que afecta més de 120 municipis catalans, els de més de 10.000 habitants amb una incidència acumulada de més de 250 casos per cada 100.000 habitants els darrers set dies.

També serà vigent la limitació de deu persones en les trobades i reunions.

Altres restriccions que entren en vigor són el tancament de l’oci nocturn i la recuperació de les limitacions d’aforament, del 50% als interiors de bars i restaurants i del 70% en teatres, cinemes i altres activitats culturals, comerços, gimnasos i competicions esportives.

Una altra mesura que s’aplicarà aviat és la de fer servir mascareta al carrer un altre cop. Ho va anunciar el president de l’estat Pedro Sánchez aquest dimecres, després de reunir-se amb els presidents autonòmics. D’aquesta manera s’haurà de tornar a portar com a norma general, excepte en àmbits com la platja o la muntanya on es pugui mantenir la distància o quan es faci activitat esportiva.

El que finalment s’ha descartat és que els contactes estrets de persones que hagin donat positiu per Covid-19 hagin de fer la quarantena.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: