Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Desarticulada una organització dedicada al tràfic d’haixix que també operava a Vilafranca

Mossos, juntament amb Guàrdia Civil i Policia Nacional, han desarticulat una organització criminal establerta a Sant Andreu de la Barca, dedicada al tràfic d´haixix per via marítima amb origen Marroc.

Durant l’operació s’han detingut 26 persones, de nacionalitat marroquina i espanyola, i s’han intervingut 1800 quilos d’haixix i una arma de foc curta amb un silenciador. El 30 de novembre es va establir un dispositiu policial en el qual hi van participar més de 200 agents dels tres cossos policials amb el suport de mitjans aeris on es van realitzar quinze entrades i escorcoll a les localitats de Sant Andreu de la Barca, Vilafranca, Castellar del Vallès, Segur de Calafell i Tarragona. Es va intervenir una arma de foc de 9mm amb un silenciador, 100 kg de cànnabis processat, 2.300 plantes de cànnabis, una embarcació semirígida d’alta velocitat, tres telèfons satèl·lit, onze vehicles i 85.000 euros en efectiu.

Aquesta investigació posa de manifest que les organitzacions criminals que operen al Camp de Gibraltar tendeixen a establir infraestructures de suport al narcotràfic a la zona de Llevant i Catalunya, probablement per la pressió policial que s’està duent a terme en aquesta zona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: