Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Tocant el Cel’, millor pel·lícula documental en la 1a edició del Festival Cinema i Castells

El documental va ser dirigit pel vilafranquí Toni Comas.

El documental ‘Tocant el Cel’, produït per la Xarxa, i que repassa el duel que van mantenir els Castellers de Vilafranca i la Colla Vella en la temporada 2018, i que va culminar amb l’enfrontament directe al Concurs de Tarragona, ha estat premiat com a millor pel·lícula documental en la primera edició del Festival Cinema i Castells, que es va fallar ahir a Terrassa, organitzat per la Revista Castells amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa i el Parc Audiovisual de Terrassa.

El documental és una idea original del periodista Jordi Sacristan i va ser dirigit pel nostre company Toni Comas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: