Dimarts, 25 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Penedès TV estrena ‘El Gloriós’ el primer concurs de televisió sobre la Festa Major

Es tracta de saber qui en sap més d’aquesta històrica festivitat vilafranquina.

El nom del concurs ve del popular crit de celebració “Gloriós Sant Fèlix, que de Vilafranca n’és patró, i visca la Festa Major!”
Els concursants podien arribar a ser 24 equips que representen els balls de la Festa Major, les colles castelleres, grallers i la banda, i finalment seran 21 els grups participants.
El programa l’ha creat i conduït el periodista Toni Comas. que trobava a faltar un nou format televisiu sobre la festa i que destaca que també es pot participar al programa des de casa.

Per integrar-lo més a la festa es va pensar que seria interessant que els concursants fossin representants dels mateixos balls i colles de la festa. Tot i que és un concurs no es busca tant la competició sinó el fet d’oferir un espai de trobada per parlar de la festa.

El programa s’estrena aquest cap de setmana amb el primer capítol en el que s’enfrontaran el Ball Pla, Pastorets i Xicots de Vilafranca. El segon, la setmana vinent, enfrontarà a les Panderetes, Gitanes i Capgrossos i així successivament fins arribar a completar els 12 programes, tenint en compte que hi haurà semifinals i final i que el darrer programa s’emetrà dins de la setmana de la Festa Major.
El Gloriós s’emet els diumenges a dos quarts de cinc de la tarda i a dos quarts de nou del vespre, amb reposició dels dilluns a dos quarts d’una del migdia.

Enquesta

La justícia espanyola posa en perill...

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu, dissabte
00:30
Musical
Coral Laroc - Notes amb art
01:30
El gloriós
Pgm 3 - Figuetaires, Cercolets i Banda de Música

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: