Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV estrena ‘El Gloriós’ el primer concurs de televisió sobre la Festa Major

Es tracta de saber qui en sap més d’aquesta històrica festivitat vilafranquina.

El nom del concurs ve del popular crit de celebració “Gloriós Sant Fèlix, que de Vilafranca n’és patró, i visca la Festa Major!”
Els concursants podien arribar a ser 24 equips que representen els balls de la Festa Major, les colles castelleres, grallers i la banda, i finalment seran 21 els grups participants.
El programa l’ha creat i conduït el periodista Toni Comas. que trobava a faltar un nou format televisiu sobre la festa i que destaca que també es pot participar al programa des de casa.

Per integrar-lo més a la festa es va pensar que seria interessant que els concursants fossin representants dels mateixos balls i colles de la festa. Tot i que és un concurs no es busca tant la competició sinó el fet d’oferir un espai de trobada per parlar de la festa.

El programa s’estrena aquest cap de setmana amb el primer capítol en el que s’enfrontaran el Ball Pla, Pastorets i Xicots de Vilafranca. El segon, la setmana vinent, enfrontarà a les Panderetes, Gitanes i Capgrossos i així successivament fins arribar a completar els 12 programes, tenint en compte que hi haurà semifinals i final i que el darrer programa s’emetrà dins de la setmana de la Festa Major.
El Gloriós s’emet els diumenges a dos quarts de cinc de la tarda i a dos quarts de nou del vespre, amb reposició dels dilluns a dos quarts d’una del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: