Dijous, 12 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV emet aquest cap de setmana de Sant Joan el documental ‘Tocant el cel’

També s’emetrà el concert de fi de curs de la coral Laroc

Coincidint amb el cap de setmana de Sant Joan Penedès TV oferirà dos programes especials. El primer serà l’emissió del documental produït per la Xarxa i dirigit per el vilafranquí Antoni Comas, sobre la rivalitat castellera entre els Verds i la Vella per assolir el concurs de castells de Tarragona de l’any passat. El documental es va estrenar a finals de maig al Cinema Aribau de Barcelona.
‘Tocant el cel’ és el periple d’Albert Martínez, cap de colla de la Vella dels Xiquets de Valls i Toni Bach, dels Castellers de Vilafranca, en el seu camí per aconseguir la victòria al Concurs 2018.
El documental és fruit de 8 mesos de rodatge, durant els quals es va fer un seguiment dels dos líders de les formacions castelleres més destacades del país al llarg de la temporada passada, fins arribar al dia del Concurs. Més de 100 hores de gravació, resumits en 80 minuts, submergint-se en els moments més delicats, captant l’eufòria i les alegries, però també els entrebancs i les solucions dels conflictes. El documental s’emet aquest dissabte a les deu de la nit i tindrà una reposició el dilluns, dia de Sant Joan, a dos quarts d’onze del matí.
D’altra banda el mateix dia de Sant Joan Penedès TV emet íntegrament el concert que va oferir la coral Laroc el passat 9 de juny a l’Auditori de Vilafranca. La coral Laroc va acabar el curs amb un concert en que sumaven diferents disciplines artístiques.

El concert ‘Notes amb art’ servia per mostrar el nou repertori que la coral ha estat treballant aquesta temporada.
Penedès TV emet el concert aquest dilluns, dia de Sant Joan, a dos quarts de cinc de la tarda i amb una segona reposició a dos quarts de nou del vespre.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

04:30
Parlem d'hoquei
Tertúlia d'àmbit penedesenc, amb Xavi Gonzàlez.
05:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
05:30
Pica lletres
Concurs per millorar l'ús del català, amb Clàudia Climent

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: