Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Sàbat ha estat escollit candidat d’ERC a l’alcaldia de Vilafranca

El candidat republicà situa l’acció climàtica, la represa econòmica i industrial i la mobilitat com a prioritats.

Aquest dimecres al vespre tenia lloc l’assemblea extraordinària en la que culminaven les primàries d’ERC per escollir candidat a l’alcaldia de Vilafranca. La persona escollida ha estat Pere Sàbat. En el seu discurs va apuntar que Vilafranca necessita un nou govern que lideri el projecte de transformació que la ciutat mereix a partir d’un projecte de canvi compromès i republicà i situa l’acció climàtica, la represa econòmica i industrial i la mobilitat com a prioritats.

A l’assemblea hi va assistir Oriol López, responsable a l’executiva nacional de grans ciutats que va parlar de la importància de Vilafranca pel país i la necessitat d’uns governs de canvi, transformadors i que estiguin al costat de la gent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: