Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Mas Albornà participa en una campanya online per a millorar el pati de la Llar Residència

Mas Albornà participa en una campanya online per a millorar el pati de la Llar Residència

La campanya s’emmarca dins del que es coneix com a ‘Giving Tuesday’, i Mas Albornà vol aconseguir-hi 8.000 euros per construir una pèrgola al pati de la Llar Residència.

La fundació Mas Albornà, dedicada a crear oportunitats per a persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mentals, participa per primera vegada en aquesta jornada solidària internacional. El ‘Giving Tuesday’ és un moviment global, sense ànim de lucre, que promou la solidaritat entre persones, organitzacions i empreses, i enguany s’escau el 30 de novembre.

La fita que s’ha marcat Mas Albornà és aconseguir els 8.000 euros necessaris per a la compra d’una pèrgola per instal·lar al pati del Mas Les Cabanyes, la llar-residència de la fundació en què viuen en total de 31 persones d’edats compreses des dels 30 fins als 74 anys. Aquesta pèrgola els permetrà millorar la vida en comunitat i explotar molt més les possibilitats de fer activitats a l’aire lliure.

Aquesta campanya online de captació de fons va destinada a la ciutadania en general, però també a totes aquelles empreses i organitzacions que desitgin fer una donació en pro d’una causa social com aquesta.

La donació es pot fer a través de la plataforma ‘Mi grano de arena’ o a través de la pàgina web masalborna.org.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: