Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Rotary Vilafranca crea una associació que buscarà fons benèfics per a l’entitat

El Rotary de Vilafranca ha fet oficial la creació de l’anomenada Associació Nit Solidària que, a partir d’ara, buscarà recursos econòmics per a totes les activitats benèfiques que du a terme l’entitat

El Rotary feia temps que buscava una fórmula legal per a cobrir aquesta part de la seva activitat i ha trobat la solució. Maria Josep Tuyà serà la presidenta de la nova associació que, entre d’altres aspectes, treballarà per a buscar fons per a la Nit Solidària, l’acte cabdal del Rotary cada any.

La posada en marxa de l’Associació Nit Solidària s’ha formalitzat en un acte públic celebrat al pati del Vinseum en el que hi han participat tots els socis de l’entitat rotària. Una de les primeres tasques que abordarà la nova associació depenent del Rotary serà la recerca de fons per a tirar endavant la Nit Solidària de l’any que ve.

La Nit Solidària no es va poder celebrar ni el passat 2020 ni l’actual 2021 a causa de l’evolució de la pandèmia, però tornarà a ser una realitat el proper 2022. Els diners recaptats es destinaran en aquesta ocasió a la Fundació Amics Joan Petit que cobreix les necessitats de nens i nenes que pateixen càncer i les seves famílies.

La Fundació ja havia de rebre els diners en l’edició del 2020 que es va haver de suspendre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: