Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha produït un lleuger repunt d’ingressats per coronavirus

En aquests moments hi torna a haver un ingressat a Vilafranca.

L’informe de seguiment de la pandèmia que fa el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf que s’ha fet públic aquest dijous apunt un increment de casos ingressats als centres sanitaris de les dues comarques. En concert als hospitals del Garraf hi ha ara 5 persones ingressades, dues més que en l’informe anterior, mentre que a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès hi ha una persona ingressada per Covid, desprès de més d’una setmana sense ingressos. Des de fa més de tres setmanes no es lamenten víctimes mortals per covid als centres sanitaris de les dues comarques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: