Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Aula d’Extensió Universitària encara el futur amb optimisme, durant la seva assemblea

Aquest dijous a la tarda, l’auditori del Fòrum Berger Balaguer va acollir l’assemblea ordinària de l’Aula d’Extensió Universitària.

L’acte, que es va celebrar amb un any de retard pel coronavirus, va servir per repassar el que s’ha dut a terme, informar sobre l’estat dels comptes i encarar les activitats futures.

Les Aules d’Extensió Universitària de la Gent Gran, com la de Vilafranca que ja té 30 anys, són un projecte social endegat per les principals universitats catalanes que busca donar una sortida a les inquietuds culturals de la tercer edat. És una alternativa més al temps de lleure d’aquest col·lectiu, la gent gran, propiciant que estiguin al dia de nous coneixements en àmbits molt diversos i sobre els quals manifesten interès. Així ho exposa el seu president a la capital de l’Alt Penedès, Joan Terrades.

La novetat enguany és que les conferències es fan en dos torns ja que cada cop és més la gent que vol assistir-hi però es queda sense plaça. En la primera xerrada, amb un 70% d’aforament, es va comptar amb 340 assistents. A partir d’ara amb la retirada de restriccions, es tornarà a acollir el 100%. El curs 2021-22 acollirà conferències de matèries variades com són l’economia, la filosofia, la literatura, el muntanyisme o la psicologia, entre altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: