Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament confirma que està per decidir com i quan es farà l’ampliació del nou institut

Recentment l’Associació de Veïns i Veïnes del Molí d’En Rovira han mostrat la seva preocupació per la possible ampliació del nou institut de Vilafranca situat al carrer de la Vinya.

Recentment l’Associació de Veïns i Veïnes del Molí d’En Rovira han mostrat la seva preocupació per la possible ampliació del nou institut de Vilafranca situat al carrer de la Vinya. El president de l’associació, Jordi Junyent, parlava en nom del veïnat i es posicionava en contra de la possibilitat de que es faci servir el parc que hi ha davant dels mòduls de l’institut per a l’ampliació o reconstrucció d’aquest.

L’Ajuntament de Vilafranca vol enviar un missatge tranquil·litzador als veïns i veïnes del barri. La regidora d’educació, Xell Montserrat, ha explicat que en el moment que se sàpiga el futur del nou institut es farà saber al veïnat, així com a tots els agents implicats. De totes maneres, confirma que de moment no hi ha res clar i que la decisió final depèn del Departament d’Educació de la Generalitat i no del consistori.

Els mòduls que hi ha actualment instal·lats al Melió Residencial serviran per aquest curs i el vinent. L’any passat es van acollir dos grups de primer d’ESO, aquest curs hi ha dos més i l’institut està preparat per acollir fins a tercer d’ESO. Xell Montserrat també mostrava la seva satisfacció perquè Vilafranca pugui comptar amb un cinquè institut.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: