Dilluns, 27 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La diada de Tots Sants protagonitza el ‘Dosos Amunt’ d’aquest cap de setmana

Els Castellers de Vilafranca centren bona part de l’interès de la jornada ja que recordem han anunciat la intenció de dur a plaça el 3 de 9 amb folre.

Dilluns, 1 de novembre, la plaça de la Vila de Vilafranca centrarà les mirades del món casteller, amb la celebració de la Diada de Tots Sants. Una jornada organitzada per els Castellers de Vilafranca, comptarà amb la participació dels Castellers de Sants, Xiquets de Tarragona i Capgrossos de Mataró. Una diada que es podrà veure a partir de les 12 del migdia per Penedès Televisió i arreu a través de la Xarxa.

En relació amb aquesta diada, recordar que aquest diumenge a 2/4 d’11 de la nit el programa casteller de la Xarxa ‘Dosos Amunt’, coproduït per Penedès Televisió i TAC 12, se centrarà precisament en la diada de Tots Sants. Fa uns dies es va enregistrar una tertúlia a la plaça de la Vila per parlar-ne.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: