Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès Televisió i TAC12 estrenen temporada del programa casteller Dosos Amunt

Penedès Televisió segueix amb l’aposta per la informació castellera.

A més de l’emissió de les diades històriques que ja va començar fa unes setmanes, ara s’hi uneix també el programa Dosos Amunt, tot un clàssic que torna fruit d’un acord de coproducció entre Penedès Televisió i TAC12, que permetrà fer arribar els castells un any més a les nostres pantalles i a les de tot Catalunya ja que el programa es distribuirà també per la Xarxa de Comunicació Local. El programa s’ha hagut de reinventar per culpa d’una epidèmia que ha buidat les places de castells i que impedeix que es parli ara de l’inici d’un estiu atapeït de temàtica castellera. Malgrat això el Toni Comas i el Carles Cortés aproparan cada setmana la història dels castells. I ho faran gràcies a la tecnologia que superposa el plató de Penedès Televisió i el de TAC12, que han unit esforços en aquest projecte.
Des d’aquest dimarts el Dosos Amunt reviurà cada setmana els grans duels castellers de la història amb les veus de les colles que els van protagonitzar. Aquesta setmana per exemple s’estrena amb la lluita pel primer castell de deu que van protagonitzar Castellers de Vilafranca i Minyons de Terrassa l’any 1998, a través del testimoni de Sílvia Sabaté dels Verds i Núria Serra dels Malves. Serà una oportunitat única per mirar enrere i gaudir de jornades inoblidables reviscudes a la televisió. El Dosos Amunt s’emet els dimarts a dos quarts de sis de la tarda i a dos quarts de deu de la nit amb reposició l’endemà dimecres a dos quarts de dues del migdia a dos quarts de quatre de la tarda i a dos quarts de dotze de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: