Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Ha finalitzat la restauració de l’interior de la Torre de Moja

Ha finalitzat la restauració de l’interior de la Torre de Moja

Divendres es realitzava la visita final de les obres de restauració de l’interior de la Torre de Moja.

Amb la finalització d’aquests treballs es completa la tercera i darrera de les fases del projecte integral de restauració de la Torre, un cop feta anteriorment la consolidació de la Torre en la primera fase i la rehabilitació del seu edifici annex, en la segona fase d’intervenció. Les obres de l’interior de la Torre van ser adjudicades per un import de 190.000 €, dins del projecte “Penedès 360 graus”, una iniciativa conjunta promoguda per ajuntaments de la comarca amb la coordinació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i que ha comptat amb el cofinançament dels Fons europeus FEDER.

Amb el propòsit genèric de fer que l’edifici “recuperi la seva dignitat històrica”, les obres d’aquesta tercera fase han suposat una actuació física en tot l’àmbit interior de la construcció per tal de consolidar-lo i restaurar-lo i fer possible el seu ús.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: