Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Èxit de públic a la xerrada sobre l’eutanàsia a la Parròquia de Santa Maria de Vilafranca

L’encarregada de pronunciar la conferència era Margarita Bofarull, religiosa del Sagrat Cor, metgessa i professora de Moral i Bioètica.

En el marc de les 26enes Jornades de Formació i Animació Pastoral, organitzades per la Vicaria Episcopal del Penedès, Anoia i Garraf, dimarts la sala Mossèn Vinyeta va acollir una xerrada sobre l’eutenàsia amb un gran nombre d’assistents. L’encarregada de pronunciar la conferència era Margarita Bofarull, religiosa del Sagrat Cor, metgessa i professora de Moral i Bioètica.

La propera conferència serà el dimecres 27 d’octubre a les 9 del vespre. Porta per títol ‘El sínode: comunió, participació i missió’ i anirà a càrrec de Daniel Palau, rector de Corbera i professor de Teologia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: