Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Col·legi de Metges de Barcelona organitza una taula rodona sobre l’eutanàsia a Vilafranca

A la taula rodona hi han participat set metges que han detallat aspectes de la nova llei orgànica de l’eutanàsia i sobre la seva experència personal

Les juntes comarcals de l’Alt Penedès i el Garraf del Col·legi de Metges de Barcelona han organitzat una taula rodona per a parlar i debatre sobre l’eutanàsia. L’acte s’ha dut a terme al Vinseum amb la participació de set professionals mèdics que han opinat sobre la seva experiència personal i la seva visió del tema.

L’objectiu de la trobada era conèixer els aspectes de la nova llei orgànica sobre l’aplicació de l’eutanàsia, la manera com s’aplica a d’altres països del nostre entorn i les eines de suport i ajuda de les que es disposen per a fer front a la questióVan particicipar la taula rodona les doctores i els doctors Maite Muñoz, Mariona Monera, Gustavo Jurado, Pilar Pérez, Maribel Fuentes, Eduard Borreguero i Maria Lluïsa Calvet.

Tots ells són experts en medicina familiar i comunitària i coneixen de primera mà el patiment dels pacients en determinades situacions. A la taula rodona del Vinseum hi van assistir nombrosos metges tant de l’Alt Penedès com de la comarca i persones a títol individual que volien tenir més informació de la llei orgànica i també de les experiències personals dels professionals mèdics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: