Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El 14 de novembre serà el primer dia amb el 100% d’aforament a l’Auditori de Vilafranca

El 14 de novembre serà el primer dia amb el 100% d’aforament a l’Auditori de Vilafranca

L’ocupació del teatre Cal Bolet i l’Auditori s’amplia al 100%, però no serà efectiva fins el 14 de novembre. Els espectacles que ja tenien les entrades venudes mantenen la separació entre butaques.

Després de dinous mesos de restriccions i seguint el decret de la Generalitat que va entra en vigor divendres passat, els equipaments municipals del teatre Cal Bolet i l’Auditori recuperen les seves ocupacions habituals, amb la possibilitat d’omplir al 100% els seus aforaments.

A la pràctica, aquests equipaments tornaran al 100% d’ocupació el dia 14 de novembre amb el concert de l’Orquestra de músiques d’arrel de Catalunya, que tindrà lloc a les 7 de la tarda a l’Auditori.

A partir del 14 de novembre, tots els espectacles de la programació professional familiar i d’adults de Cal Bolet i l’Auditori podran ocupar el 100% de l’aforament corresponent als equipaments on es realitzin.

Fins aleshores, al teatre i l’Auditori s’amplia l’ocupació però no serà possible arribar totalment al 100% perquè es mantindran les butaques de separació a banda i banda de les localitats adquirides. D’aquesta manera i per deferència al públic, el teatre i l’Auditori mantenen les condicions de compra per a les persones que van adquirir l’entrada en el seu moment amb aquestes condicions.

A partir del dia 14, les noves entrades ja es posen a la venda amb les noves condicions d’ocupació.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: