Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Les revistes infantils en català a debat al centre L’Agrícol

Les revistes infantils en català a debat al centre L’Agrícol

Partint de l’experiència de ‘Cavall Fort’, ‘Petit Sàpiens’ i ‘Cocoter’ es parlarà del que ofereixen aquestes publicacions al públic infantil del segle XXI.

Tres de les principals revistes infantils actuals en català, com són Cavall Fort, Petit Sàpiens i Cocoter, seran presents en una taula rodona sobre les revistes infants en català al segle XXI, en el marc de la commemoració del centenari de la revista ‘La Mainada’. Mercè Canela, directora de Cavall Fort, Àlex Novials, director de Petit Sàpiens, Maria Bertran, directora de Cocoter, moderats per Pere Martí, crític literari i escriptor, en seran els protagonistes. La Biblioteca Torras i Bages complementarà l’acte amb una exposició de revistes infantils i juvenils.

L’acte es farà el dilluns 27 de setembre, a les 7 de la tarda, al Centre Artístic Penedès L’Agrícol i organitzat per la secció literària de l’entitat.

‘La Mainada’ va ser un setmanari infantil il·lustrat, d’orientació catòlica i catalanista, publicat a Barcelona del 10 de juny de 1921 al 23 de novembre de 1923. Va ser suprimida per la Dictadura de Primo de Rivera i només va poder publicar 129 números.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: