Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Ramon Sicart i Pemi Rovirosa porten ‘Breviari d’albades i capvespre’ a l’Agrícol de Vilafranca

Ramon Sicart i Pemi Rovirosa porten ‘Breviari d’albades i capvespre’ a l’Agrícol de Vilafranca

El projecte consta d’un llibre de poemes i fotografies de Ramon Sicart i un CD de cançons compostes per Pemi Rovirosa a partir d’alguns dels poemes.

La presentació es farà el dimecres 20 de desembre, a les 7 de la tara, a la sala Sara Kirchner del Centre Artístic Penedès L’Agrícol. L’acte serà conduït pel poeta Jordi Llavina i hi participaran Pemi Rovirosa i Ramon Sicart, acompanyats per tot l’equip de músics que han enregistrat les cançons del CD.

El llibre, fruit de les caminades de Ramon Sicart realitzades preferentment a l’alba i al capvespre pels termes de Llorenç del Penedès, Sant Jaume del Domenys i El Montmell, està compost de 262 poemes en forma de tankes i 324 fotografies. Els poemes i les fotografies posen èmfasi en el paisatge penedesenc a través de les flors i els arbres, les pedres i els núvols, i reflexiona sobre el pas del temps a través del trànsit de les hores, a voltes amb un toc d’ironia.

El llibre ve acompanyat per textos d’Anna Casellas, professora de llengua i literatura catalana, i del periodista Jaume Vidal Biosca així com de 5 mapes on hi ha marcats els recorreguts de les caminades i la localització de les fotografies.

A partir dels poemes del llibre, la compositora Carlota Baldrís i l’Anna Casellas en van fer una tria, i en Pemi Rovirosa en va compondre quatre cançons, una per a cada estació de l’any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: