Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Fires i Festes de Sant Sadurní arriben a la recta final aquest cap de setmana

Avui, divendres, serà el torn d’un concert familiar amb el Pot Petit, a les sis de la tarda.

A les deu hi haurà una nit de foc amb els Diables Se m’n Refum. al Parc de la Rambla. A les onze de la nit i a l’esplanada del CAP actua les Balkan Paradise Orquestra.
I aquest dissabte, 11 de setembre, a les set de la tarda a la plaça de l’Església es farà la lectura del manifest a càrrec de l’ADF amb motiu de la Diada Nacional. A les vuit del vespre havaneres amb el grup Norai a la plaça de l’Era d’en Guineu. I a la nit els protagonistes del concert són els Buhos.
Finalment el diumenge a les set de la tarda hi ha una ballada de sardanes amb l’Orquestra Montgrins a la plaça de l’Ajuntament i la mateixa orquestra protagonitzarà el darrer concert la nit del diumenge a partir de dos quarts d’onze a l’esplanada del CAP.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: