Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Vilafranca ofereix formació en el sector del transport

L’Ajuntament de Vilafranca ofereix formació en el sector del transport

El curs s’iniciarà el 18 d’octubre i s’allargaria fins a l’1 de desembre, i s’adreça tant a professionals del sector que es reciclar com a persones que vulguin introduir-se en el mon del transport.

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament prepara un curs de 120 hores anomenat ‘Més que transportistes’ que pretén oferir una formació tècnica específica per a persones en situació d’atur que tinguin interès i motivació per reorientar-se cap al sector del transport de mercaderies fins a 3.500 kg o persones amb experiència en el sector que vulguin reciclar-se i millorar el seu currículum professional.

El curs s’emmarca en el projecte ‘Requalifica el teu perfil professional’, subvencionat per la Diputació de Barcelona, i s’hi inclouran sessions d’orientació i recerca de feina, formació transversal i altres accions que facilitin l’accés al mercat de treball de les persones participants.

Les persones interessades poden inscriure’s directament a ocupació.vilafranca.cat o enviar un missatge de correu electrònic a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: