Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca ha realitzat un dispositiu al barri de l’Espirall

Una actuació davant les queixes per diferents episodis viscuts darrerament que estan generant inseguretat al barri.

Al voltant de dos quarts de nou del vespre d’aquest dijous agents de la Policia Local de Vilafranca van inspeccionar dos establiments de bar del carrer Sant Sadurní d’Anoia. En aquest establiments es van identificar 23 persones i es van aixecar 13 actes de denúncia. 2 actes per tinença d’arma blanca, 3 per tinença de marihuana, 4 per ordenança de civisme per faltar al respecte als agents i 4 per no dur la mascareta no guardant la distància de seguretat. Aquest dispositiu es va ampliar a la nit fent patrullatge intensiu pels carrers de l’Espirall. Al voltant de les onze es va intervenir en una discussió entre dues persones que va ocasionat danys a la porta d’una comunitat de la plaça Pau Casals i que posteriorment van ser identificades. Un veí del barri també va ser denunciat per conducció sota els efectes de les drogues en haver donat positiu a la prova Drogotest. El vehicle va ser ingressat al dipòsit de vehicles en no disposar de l’assegurança obligatòria.
La Policia Local de Vilafranca seguirà incrementant la seva presència al barri de l’Espirall per controlar qualsevol comportament incívic i que pugui produir inseguretat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: