Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Exposició sobre Palestina al claustre de Sant Francesc

Exposició sobre Palestina al claustre de Sant Francesc

L’associació ‘Penedès amb Palestina’ mostra la realitat de la vida quotidiana de la població Palestina en els territoris ocupats, fruit de les experiències del voluntaris que hi han treballat.

L’associació ‘Penedès amb Palestina’, amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca i de la Diputació, inaugura el 30 de setembre al claustre de Sant Francesc, l’exposició ‘Entre Terres Palestines’, realitzada per membres d’aquesta organització. Es tracta d’una exposició que vol reflectir diferents problemàtiques resultants de l’ocupació d’Israel sobre el territori de Palestina.

L’exposició vol allunyar-se d’una visió genèrica i el que vol es centrar-se en les especificitats de cada territori, partint de l’experiència de la participació en brigades per part de membres de l’entitat penedesenca. L’objectiu d’aquesta exposició és contextualitzar i explicar el que viu la societat palestina en la seva vida quotidiana, posant èmfasi en com exerceixen la seva resistència.

L’acte inaugural tindrà lloc dijous 30 de setembre, a les 20h. Comptarà amb la presència de Cristina Gallardo, Marçal Peguera i Aleix Martínez, membres de l’entitat Penedès amb Palestina.

L’exposició es podrà visitar fins al 24 d’octubre de 2021, en horari habitual del Claustre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: