Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha obert la reserva d’entrades per assistir a la presentació de la programació de la FM2021

El proper dimarts 10 d’agost, a les vuit del vespre, les administradores i administradors de la Festa Major 2021 presentaran en un acte al Teatre Casal la programació i el format de la Festa Major.

Programació i format que, tal i com han vingut anunciant, serà ‘la millor possible’ adaptada a la situació sanitària i a les mesures establertes. En l’acte, que serà conduït pel periodista vilafranquí de RAC1 Arnau Mañé, es presentaran les actuacions de la part tradicional i la graella musical i d’espectacles, s’explicarà com funcionarà el sistema de reserva i venda d’entrades i es detallaran els formats i els espais dels esdeveniments programats, tant els tradicionals com els lúdics. L’acte estarà obert al públic i serà retransmès en directe per Penedès TV. Aquest dilluns s’ha obert la reserva d’entrades gratuïtes per assistir a aquest acte mitjançant la web de la festa major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: