Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’han exhaurit la majoria d’entrades als actes tradicionals de la Festa Major de Vilafranca

Desprès dels problemes viscuts divendres passat, a les nou d’aquest matí s’ha reprès la venda d’entrades per als actes tradicionals de la Festa Major de Vilafranca.

Es podien adquirir un màxim de quatre entrades per persona, excepte per al Pregó i per a l’acte de lluïment del dia 31 al matí i la processó a la Girada a la tarda, on només es podien adquirir dues reserves per persona. A dos quarts de deu del matí els administradors han penjat un missatge a les xarxes donant les gràcies a la ciutadania per la paciència i comprensió. I explicant que en 30 minuts s’havia arribat a les 12.000 entrades reservades. En menys d’una hora molts dels actes tradicionals ja havien penjat el cartell d’entrades exhaurides. És el cas de la novena i els goigs del dia 30 d’agost o l’actuació de lluïment i balls parlats del dia 31 en les dues sessions. També s’han exhaurit ràpidament les entrades per els castells i falcons de la Festa Major del petits del dis 1 de setembre al matí i per l’actuació dels balls del mateix dia a la tarda. Un altre dels actes que ràpidament ha esgotat les entrades ha estat la processó del dia 31 a la tarda i també el pregó del dia 28 d’agost ha exhaurit entrades en poc més d’una hora.
Les persones que no tinguin accés a Internet ni a mitjans telemàtics podran reservar entrades presencialment a l’Escorxador, al Servei de Cultura, de aquesta setmana de quatre de la tarda a nou del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: