Dilluns, 26 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Millores en la maquinària de neteja de carrers de Vilafranca

La nova maquinària de neteja de carrers de Vilafranca aporta millores en les emissions i el soroll.

La noves màquines de neteja viària que estan en funcionament a Vilafranca des de fa uns mesos estan aportant diverses millores en el servei que repercuteixen en la seva qualitat. La maquinària de darrera generació que escombra i neteja els vials de la ciutat redueix les emissions de gasos i també limita el soroll que poden sentir els ciutadans quan passen pel seu costat.

A més d’aquests dos aspectes genèrics, els aparells han incorporat altres millores que, per exemple, es fan visibles a les escombradores. Xavier Font, director de producció de Mas Albornà que té la concessió del servei municipal, explica alguns detalls d’aquests canvis

El ventall de canvis que presenta la flota i el material també es posa de manifest en aspectes com el de les màquines bufadores que s’utilitzen per aplegar fulles i altres elements sòlids dels carrers

La renovació ha permès incrementar la qualitat i l’efectivitat del servei que s’ofereix a la ciutadania. Entre el catàleg de millores també cal incloure la posada en marxa d’una mànega d’aigua calenta d’última generació que permet netejar de les voreres de la ciutat restes de xiclet o taques de qualsevol material de manera molt ràpida i efectiva.

Efemèrides

26 de febrer
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: